NGNG is goede doel van Wollige Winterweken

Muziek hoort bij No Guts No Glory en andersom. Dat begrijpen ze bij KommuS Radio, het lokale radiostation van, voor en door Geldrop-Mierlo, als geen ander. Daarom hebben ze NGNG als goede doel uitgekozen voor hun Wollige Winterweken.

Van 10 december tot 9 januari kunnen luisteraars platen aanvragen en de groeten doen via www.wolligewinterweken.nl. Daarbij vraagt KommuS Radio om een donatie, die voor honderd procent naar stichting No Guts No Glory gaat. De komende weken kun je onder meer luisteren naar de KommuS Radio Top 500 (gekozen door Geldrop-Mierlo en omstreken) en Anna’s Arbeidsvitaminen, een dag speciaal voor het zorgpersoneel van het Anna Ziekenhuis. Ook kun je meedoen aan de popkwizz op vrijdag 17 december.

Doneer via http://wolligewinterweken.nl/ en vraag je plaat aan!

Iedereen bij KommuS Radio die zich inzet voor deze actie en iedereen die een plaat aanvraagt met een donatie: super bedankt namens NGNG!