Dag Naomi

Eerder dit jaar nam Mirjam contact met ons op. Of we alsjeblieft de wens van haar beste vriendin wilden helpen laten uitkomen. Het ging om Naomi, een jonge moeder van 2 prachtige kinderen en vrouw van Huib. Ze wilde nog heel graag haar 12,5 jarige bruiloft vieren, in festivalstijl inclusief liveband.

Met liefde hielpen we deze wens realiseren op een zonnige dag in augustus.Het voelt als gisteren dat we Naomi daar stralend zagen rondlopen, genietend, samen met haar familie en vrienden. Wat mij het meeste is bijgebleven deze dag, is toen het nummer ‘Stand By Me’ werd gespeeld door The Termites.

Haar dochtertje Mae stond dansend voor het podium en Naomi stond stilletjes genietend naar haar te kijken. Tot er vriendinnen om haar heen kwamen staan om Naomi vast te houden.

‘When the night has come
And the land is dark
And the moon is the only light we’ll see
No I won’t be afraid, no I won’t be afraid
Just as long as you stand, stand by me’


Afgelopen vrijdag heeft Naomi moeten loslaten.
Ze mocht 38 jaar worden.
We wensen Huib, Haiko, Mae en iedereen die haar lief had, alle sterkte om dit verlies te dragen.

Liefs,
Ellen en het hele team van No Guts No Glory