OrigineelPakket <3 NGNG

We zijn enorm blij dat kerstpakkettenleverancier OrigineelPakket.nl ons heeft uitgekozen als één van de goede doelen waaraan hun klanten kunnen doneren. Per verkocht pakket kunnen we hierdoor € 0,50 ontvangen en daarbij kunnen bedrijven ervoor kiezen om een extra donatie te doen als zij dat willen. Dus als je nog kerstpakketten zoekt voor je bedrijf, dan weet je nu waar je moet zijn!

OrigineelPakket zegt er zelf over:

OrigineelPakket wil graag nog meer goede dingen doen naast de samenwerking met de zorgschool en het verduurzamen van onze kerstpakketten, dus hebben we gekozen om verschillende goede doelen te gaan verbinden aan ons bedrijf.

We deelden een post op LinkedIn om in contact te komen met goede doelen en wat opviel was dat veel mensen enthousiast reageerden en stichting No Guts No Glory noemden. De enorme betrokkenheid van hun achterban zorgde ervoor dat wij nieuwsgierig werden en na meerdere gesprekken met de mensen achter deze bijzondere stichting kunnen wij met trots delen dat wij een deel van de opbrengst van de kerstpakketten kunnen geven aan NGNG!

Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.
Omdat ze geloven in de kracht van muziek, hebben veel activiteiten een muzikaal karakter. De stichting ontvangt geen subsidie, alles wat ze doen kan dankzij donaties.

Zo hebben ze in coronatijd toch meerdere concerten en festivals mogelijk kunnen maken voor mensen die geen tijd hebben om te wachten op versoepelingen. NGNG zet zich ook in voor mantelzorgers, vaak een vergeten maar oh zo belangrijke groep. Daarnaast koopt de stichting muziekinstrumenten en betaalt een jaar muziekles voor mensen met kanker, zodat zij iets anders hebben om zich op te richten dan enkel bezig moeten zijn met hun ziekte en naar het ziekenhuis gaan. In samenwerking met een ziekenhuis en oncologie specialisten, is NGNG plannen aan het uitwerken om een muziekruimte in het ziekenhuis op te zetten. Hier kunnen patiënten muziekles krijgen, of ‘gewoon’ even afreageren op een drumstel of luisteren naar muziek. Naast alle plannen en het uitvoeren van wensen, biedt de stichting ook mentale ondersteuning aan mensen met kanker en hun direct naasten.

We hebben zin in de samenwerking met stichting No Guts No Glory en hopen een mooi bedrag te kunnen schenken door de verkoop van zoveel mogelijk kerstpakketten!