666 km voor NGNG

Op 9 oktober vliegen Juup Willems en Jan Timmers naar Marokko voor Roc Du Maroc, een extreme mountainbiketocht door Marokko. Vanaf de volgende dag leggen de heren als Team No Guts No Glory in 6 slopende etappes maar liefst 666 kilometer af.

Juup & Jan starten met resp. startnummer 162 en 163 in de zuidelijk gelegen stad Ouarzazate. Vervolgens trappen ze hun hypermoderne, lichtgewicht carbon rossen langs de uitlopers van het Atlasgebergte door palmvalleien, canyons en mul woestijnzand naar de finish aan de voet van de duinen van Merzouga.

Ze ondernemen deze sportieve uitdaging om geld op te halen voor Stichting No Guts No Glory, omdat ze zelf in hun omgeving recentelijk iemand hebben verloren aan kanker. En net als bij de meeste van de belevenissen en wensen die we met onze stichting mogelijk maken, halen ook Juup en Jan kracht uit muziek. Sterker nog: ze gebruiken muziek als middel om donaties op te halen. Past perfect dus!

Doneer en kies een nummer

Zo werkt het: voor €6,66 kies jij een nummer dat wordt toevoegd aan de Spotify-playlist voor Team No Guts No Glory.

Die muzikale oppeppers kunnen ze overigens goed gebruiken, want deze race heeft naast de flinke afstand ook ruim 8.500 kuitenbijtende hoogtemeters voor ze in petto. De voorkeur gaat dan ook uit naar het stevigere werk. Metal, punk en rock kunnen de mannen goed gebruiken, al is een mierzoete tranentrekker voor de hoognodige afwisseling natuurlijk ook wel eens lekker.

Doneer nu en geef je nummer door: https://www.stichtingngng.nl/een-liedje-voor-666/

De wedstrijd volgen

Via Owaka Live Tracking (link: https://owaka.live/roc-du-maroc) volg je de race live vanaf 10 oktober. Ondertussen houdt Team No Guts No Glory je ook op de hoogte via hun Facebookpagina (link: https://www.facebook.com/juupjanrocdumaroc/).

Go Juup en Jan! Super bedankt namens No Guts No Glory!

Doneer nu en geef je nummer door: https://www.stichtingngng.nl/een-liedje-voor-666/