Wens voor Chantal

Hilly benaderde ons omdat ze zo graag de wens van haar partner Chantal wil laten uitkomen. Zij willen graag tussen de chemo’s door trouwen. En niet zomaar een bruiloft, een rock ‘n’ roll-bruiloft. Daar gaan wij bij helpen!

Hallo, ik ben Chantal, 38 jaar jong. Mijn naasten zien mij als de gangmaker van de familie. Ik sta bekend om mijn grappen en grollen en vind het heel fijn om mijn naasten om me heen te hebben en dat ze het goed hebben. Ik doe daar dan ook alles voor wanneer het minder met hen gaat, om positief te blijven en de lach er weer in te krijgen.

Echter, een paar weken terug kreeg ik hevige pijn in mijn rug en heb daar een tijd mee rondgelopen. Uiteindelijk naar de arts gegaan en vanaf toen ging het razendsnel. Ik kreeg de diagnose agressieve borstkanker met uitzaaiingen naar meerdere organen. De prognose was levensverlengende chemotherapie. Mijn, ónze wereld, stortte in elkaar… Deze heftige informatie dringt moeilijk door. Toch hoop ik nog vele jaren, weliswaar met de chemo, van het leven te mogen genieten.

Al gauw kwam de wens om met mijn partner, met wie ik al bijna 15 jaar samen leef, te willen trouwen. Dit was niet eerder aan de orde geweest, maar nu toch een wens, iets wat ik heel graag wil.

No Guts No Glory maakt deze wens mogelijk in een toch wel korte termijn, waar ik heel dankbaar en blij mee ben. Mijn partner en ik kijken erg uit naar onze dag, die absoluut onvergetelijk gaat worden.

Lieve Chantal en Hilly, wij gaan er alles aan doen om jullie een onvergetelijke bruiloft te geven met jullie naasten!

Wil je ook meehelpen?

Steun ons dan: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Het maakt echt verschil.