Dag lieve Nicky

We ontvingen het verdrietige bericht dat Nicky gisteren is overleden, thuis en omringd door haar geliefden. Onze steun gaat uit naar haar dochters Noa en Nina en haar grote liefde Niels.

Nicky nam vorig jaar contact met ons op omdat ze heel graag iets moois wilde laten regelen voor haar gezin. Omdat ze een pittige tijd achter de rug hadden en daar eigenlijk nog steeds in zaten. In 2018 kreeg ze de diagnose triple negatieve borstkanker en vele behandelingen volgden. De kanker leek weg, tot er slecht nieuws kwam uit de controlescan in 2019. Nicky kreeg te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Ze onderging nog meer behandelingen en heeft meer dan 50 chemo’s, meerdere bestralingen en operaties doorstaan.

Vorig jaar bleek dat er nog meer uitzaaiingen waren gevonden. ‘Ik wil nog zo lang mogelijk leven om er voor mijn meisjes te zijn’ zei Nicky aan de telefoon. En dat hoopten wij ook zo hard met haar mee.

Nicky wilde zo graag een keer naar de Winter Efteling met haar gezin. No Guts No Glory heeft hen een heerlijk verwenweekend kunnen geven, samen herinneringen maken tijdens de Winter Efteling en ‘s avonds lekker slapen in het Eftelinghotel.

We hadden haar en haar gezin nog zoveel meer mooie herinneringen gegund.

Lieve Noa & Nina.
Het is vreselijk verdrietig dat jullie mama nu al hebben moeten loslaten maar weet dit: elke keer dat we haar aan de telefoon hadden, ging het gesprek al snel over jullie. Hoe bijzonder jullie zijn, en krachtig en lief. Ze was zó ontzettend trots op jullie en nog steeds zo verliefd op jullie vader! Die liefde, die blijft altijd.
Heel veel kracht gewenst.

Liefs, Team No Guts No Glory