Wens voor Naomi

Mirjam nam contact met ons op of we wilden helpen met een wens vervullen van haar vriendin Naomi.

‘Afgelopen mei waren mijn man Huib en ik 12,5 jaar getrouwd en de intentie was om dit groots te vieren. Denk aan een party tent, lekkere hapjes en drankjes, muziek, kortom: een gezellig festival sfeertje samen met de mensen die ons zo dierbaar zijn. Helaas is dat niet gelukt. Sinds 3 jaar weet ik dat ik kanker heb en hoewel ik de meeste dagen van mijn leven leef alsof het er niet is, ben ik wel degelijk ongeneeslijk ziek. In het geval van mijn feestje kon ik zeggen: vanwege Corona en de maatregelen kan ik geen feest geven, maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het mij ook niet lukt. Focussen op een feestje, terwijl ik vaak erg moe ben van behandelingen, nadenken over details, boodschappen doen, een rooster maken voor een bezoek van een ieder voor een half uur… Het vraagt teveel van mijn energie. 

Heel graag wilde ik het doorschuiven, naar bijvoorbeeld een feestje bij 13 jaar of 15 jaar, in de hoop dat Corona dan meer onder controle is. Maar ja, echte mijlpalen zijn dat niet. En hoewel ik goed kan doen alsof het prima gaat, weet ik gewoon niet zeker of ik de volgende mijlpaal (25 jaar) wel haal. We kregen overigens op het jubileum zelf een fantastische verrassing in de vorm van een compleet verzorgde dag met activiteiten en eten. Wij zijn familie en vrienden daar enorm dankbaar voor! Maar dat feest he… Dat bleef toch hangen in mijn hoofd. 

Een aantal weken geleden heeft mijn vriendin Mirjam de stoute schoenen aangetrokken en de stichting NGNG achter mijn rug om een mail geschreven. Samen met hen heeft zij geregeld dat het feest er toch kan komen! Hoe tof?! En daarbij komt: ik mag me heerlijk bemoeien met allerlei zaken! Zo maak ik de uitnodiging zelf, vind ik mooie foto’s op internet zodat ze goed weten wat voor sfeer ik wil neerzetten en denk ik mee over eten (frietkraam!), de kinderen (springkussen) en catering (koffie, taart, hapjes en drankjes bij een bar!). Ik heb controle, zonder dat ik me druk of moe hoef te maken over de details, rekeningen of wat er allemaal niet kan. 

Ik mag het leven leven, een feestje regelen en dit cadeau krijgen. Ja ik ben ziek en ja dat is stom, maar nu voor een paar weken houd ik me bezig met de liefde. En zonder NGNG weet ik niet wanneer en óf ik zo’n feestje had gehad. Nu maar hopen dat Corona niet nogmaals roet in het eten gooit…

Naomi’

Met heel veel plezier gaan we, samen met Mirjam en Naomi, zorgen dat dit een onvergetelijk feest wordt!

Wil jij ook dat we onbetaalbare herinneringen kunnen blijven geven?
Steun ons dan: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Het maakt echt verschil.