No Twitch No Glory

Michelle heeft op een hele originele manier geld ingezameld voor ons:

‘Afgelopen zaterdag bestond mijn Twitch kanaal (http://twitch.tv/Fashiorexia) één jaar! Om dat te vieren heb ik een 12 uurs stream voor No Guts No Glory georganiseerd. Ik draag de stichting al jarenlang een warm hart toe, dus toen ik het idee kreeg om te gaan streamen voor het goede doel, was de keuze heel snel gemaakt.

Ik heb o.a. met mijn beste vriendin gemake-upt, LEGO gebouwd, horrorgames gespeeld met mijn moeder en op het laatst gepuzzeld en Among Us gespeeld met de community. Gedurende de dag heb ik tegenprestaties gedaan voor donaties. Dus bijvoorbeeld voor 5 dollar een feesthoedje dragen, voor 20 dollar de naam van de donateur op een ballon schrijven, voor 40 dollar een andere outfit aantrekken, voor 50 dollar liet ik een confettikanon afgaan en voor $100 kreeg de donateur een stripfiguur tekening van zichzelf van Paul Rozenbeek.

Uiteindelijk hebben we de hele dag verschrikkelijk hard gelachen en maar liefst $850 (omgerekend €714,68) opgehaald voor NGNG. Ik weet zeker dat jullie prachtige dingen gaan doen met dit bedrag. <3′

Echt te gek Michelle! We gaan er zeker mooie dingen van organiseren voor mensen die het heel hard kunnen gebruiken. Ontzettend bedankt!