ROAR! Fiber in actie voor NGNG

Mireille Leurs van ROAR! Fiber heeft een toffe actie opgezet voor NGNG.
Ze schrijft:

ROAR! Fiber is back! Onder het motto: als het leven aan een dun draadje hangt, verspreid liefde. Met handgemaakte dieren sculpturen, zal ik Stichting No Guts No Glory ondersteunen door 5 euro van elk verkochte ROAR! te doneren.

Net als muziek, kunnen ook dieren de kracht hebben om ons op te beuren in moeilijke momenten en vind ik No Guts No Glory een waardevolle aanvulling op ROAR! Fiber. Zodat zij voor veel meer mensen een onvergetelijke dag kunnen organiseren, die steun, liefde en kracht geeft wanneer het zo hard nodig is.

Wees nu a-ROAR-able en klik op de LIKE knop op facebook: https://www.facebook.com/roarfiber/

en: instagram.com/roarfiber.

Te gek Mireille, dank je wel!