Bericht van No Guts No Glory begunstigde Marga

Onze begunstigde Marga schreef een persoonlijk bericht:

Ik ga de zevende behandeling in van de hyperthermie. Voor de hyperthermie behandelingen ben ik begonnen met hormoontabletten die de aanmaak van hormonen in de bijnier stil leggen omdat ik hormonale kanker heb. Daar ben ik in het begin heel ziek van geweest maar we zijn weer opgekrabbeld. Maandag 24 september moest ik naar mijn internist om de uitslagen van het bloedonderzoek te bespreken en hier heb ik enorm tegenop gezien. Gelukkig waren de uitslagen positief en heb ik gezegd dat ik met Hyperthermie begonnen ben en de internist gaf aan dat het gebruik van hormoontabletten en Hyperthermie elkaar versterken, maar desondanks krijg ik behandelingen niet vergoed en de vervolgbehandelingen ook niet. Dat vind ik erg om het maar voorzichtig uit te drukken. Je loopt tegen een muur en ik hoop dat ik de vervolgbehandelingen ook vergoed kan krijgen door NGNG, want ik ben ten einde raad. Vooral omdat ik weet dat de Hyperthermie bij mij goed aanslaat. Ik ben erg dankbaar voor de 8 behandelingen die ik vergoed krijg door de stichting en met name Ellen waar ik telefonisch contact mee heb en die ik af en toe een appje stuur ben ik heel erg dankbaar.
Toen Ellen mij belde met het bericht dat ik behandelingen vergoed kreeg schoten de tranen mij in de ogen van blijdschap dat er toch heel lieve mensen bestaan. Dank je wel aan iedereen die NGNG steunt en Ellen, ga zo door! Ik weet niet hoe ik jullie bedanken moet maar ik hoop dat jullie mij en veel andere mensen kunnen helpen en dat jullie nog kunnen kijken of ik vervolgbehandelingen kan krijgen.

Heel veel liefs,

Marga