Slecht nieuws van Sabine (die nog heel graag kaartjes ontvangt)

foto SabiiOnze lieve Sabine heeft heel slecht nieuws gekregen.
De laatste MRI laat zien dat de kanker genadeloos hard toeslaat.
We hebben veel bewondering en respect voor Peter en Ilse, haar ouders, die nu stoppen met alle behandelingen en haar laatste tijd hier zo mooi mogelijk gaan maken.
Dat moeten loslaten is niet te doen en vergt moed maar dit gezin heeft zo, zoveel liefde en we zijn dankbaar dat we deze mooie mensen hebben mogen leren kennen.

Jullie kunnen nog iets voor Sabine doen, ze wil heel graag kaartjes ontvangen. Het adres staat in het stukje hieronder.
We hopen dat ze heel veel post zal krijgen en wensen haar, Peter en Ilse en broer Sol nog de mooiste kwalitatieve tijd samen.

Blog 27 april – Slecht nieuws
De MRI was duidelijk. De uitslag is heel slecht. Vorige keer was de groei 48%, nu is het nog steeds 43% groei. Wat we hebben gedaan met de A10 opbouwen, heeft dus geen zin gehad. Dr. Burzynski had ook al gewaarschuwd dat mijn ziekte nu andere mutaties heeft in het DNA die misschien niet gedekt zouden worden door de A10. Het was het waard om te proberen. 
Ik ben nu, na de uitslag van gisteren gestopt met alle medicatie. Het gaat niet meer lukken. De meeste tijd lig ik te slapen, maar ik wil heel graag nog lieve mensen zien, die ik goed ken. Maar dat is best wel lastig, want dat zijn er een heleboel en dat kan ik niet zo goed aan. Ik zou het wel heel fijn vinden om nog een keer zo een hele grote bak lieve kaarten van heel veel mensen te krijgen. Wie dat wil mag het sturen naar mijn nieuwe huis:

Dullaertstraat 33
4561 KA Hulst

Het is denk ik tijd om afscheid te gaan nemen. 

Heel veel liefs, Sabine <3 
Heel veel dank voor alles wat jullie allemaal gedaan hebben!