Sponsorloop

HannahLilyBericht van Lily:
‘Op 8 maart organiseren Hannah (11) en ik (11) onze eigen sponsorloop in het Vondelpark bij het Pierenbadje met 221 leerlingen van de Nicolaas Maesschool. Deze sponsorloop houden we voor de stichting NoGutsNoGlory. Ons doel is om met de sponsorloop €1000 op te halen, maar daar kunnen we natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken! Dus als jullie ons komen aanmoedigen zou dat al top zijn, maar natuurlijk helemaal als jullie ons zouden willen sponsoren of een donatie zouden willen doen!’

Uiteraard zijn wij blij met elke actie die voor ons wordt georganiseerd maar van deze zijn we wel even extra onder de indruk. De meiden die dit organiseren zijn namelijk pas 11 jaar en zijn dit compleet zelfstandig aan het opzetten, van toestemming vragen op school, iedereen activeren, een vergadering inplannen met Ellen van NGNG en zelfs alles netjes regelen met de gemeente. Geweldig!

Steunen jullie Hannah en Lily? Dat kan door een donatie over te maken naar  NL61 TRIO 0198 4024 49 t.n.v. No Guts No Glory  o.v.v. -Sponsorloop Hannah en Lily-.

Alvast bedankt!