Fantastisch bericht van NGNG-begunstigde Sabine

sabiiFANTASTISCH NIEUWS!
De MRI scan laat zien dat Sabine nog steeds ‘clean’ is!

Lieve Sabine, we hopen dat nu ook je buik snel zal genezen en weet dat wij kei- en keihard blijven knokken om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen zodat jij je behandeling af kan maken.
We weten zeker dat onze geweldige achterban ons met liefde gaat helpen!

Hieronder of op Facebook kun je Sabine’s eigen blog lezen:

Blog 16 september – CLEAN <3 o yeah!!!
Mijn ouders hebben vannacht nog contact gehad met Dr. Burzynski. Mijn vader sliep bij mij in het ziekenhuis en maakte me wakker om half 2. Dr. B had naar mijn MRI-scan gekeken en alles is nog steeds helemaal CLEAN!!!! Ik ben zo blij ?.
Ik was best wel bang omdat ik zo weinig medicijnen van Dr. B. heb kunnen nemen doordat ik steeds problemen heb met mijn buik. Maar ik ben gewoon nog steeds helemaal schoon!
Gisteren kwamen de ambulancemannen te laat en moest ik ook nog een nieuw infuus in de ambulance voor de contrastvloeistof van de MRI omdat het oude infuus echt niet meer werkte. We vertrokken eigenlijk pas om half 9 vanuit Den Haag en de MRI stond gepland om kwart voor 9 in Rotterdam. En het was filetijd. Dus…. sirenes aan en racen. Mijn moeder vond het vooral heel geweldig! Mijn helden waren binnen 25 minuten in het ziekenhuis in Rotterdam en ik kon gelijk in de MRI. Het leuke was dat ze ons ook weer terug naar Den Haag konden brengen! Ik blijf erbij: ambulancemensen zijn het meest geweldig ever!
Vandaag krijg ik een infuus in mijn slagader wat hopelijk 2 weken meegaat om de antibiotica erin te krijgen. En ik hoop dan dat eindelijk ook mijn buik beter wordt. Het ziet er nu niet zo best uit. De chirurg gaat samen met alle andere dokters een nieuw plan maken om te kijken hoe ik beter wordt.
In elk geval hoef ik me voorlopig geen zorgen te maken over of de kanker weg is, want dat lijkt toch echt wel zo te zijn voorlopig. Zelfs Dr. B zegt dat we niet hoeven te haasten!
Kus van een blije Sabine <3