Blog van begunstigde Sabine

Blog van Sabine, in ons mooie No Guts No Glory shirt!

Blog sabine 1“Blog 17 augustus 2016 – Feestdag!
Vanochtend naar de kliniek met alleen maar cadeautjes en bloemen voor alle mensen die zo lief geweest zijn voor mij. Iedereen was zo blij voor mij! Nog één gesprek gehad met Dr. B, zijn vrouw, Dr. Barbara en de radiotherapeut. Ze lieten ons de MRI scans zien alle drie naast elkaar: voor de operatie, na de operatie en nu. Alles is echt weg van de tumor!!!
Ik weet wel dat er nog allemaal kleine celletjes en vertakkinkjes kunnen zitten die ze niet op de MRI zien. Daarom is het belangrijk dat ik de behandeling helemaal afmaak zoals gepland. Zodat het NOOIT meer terug komt!!!
Blog Sabine 2Nu ga ik slapen, morgen lekker vliegen naar huis. Vrijdagochtend komen we aan op Schiphol. Hoe geweldig is dat. Dan zie ik mijn vriendje weer en al onze lieve vrienden en familie.
Tot snel!!! <3 Sabine”

 

We zijn ZO blij voor jou Sabine, goede reis terug naar huis en tot snel!