Update van onze begunstigde Sabine

Onze begunstigde Sabine heeft een update geschreven, die ze graag met jullie deelt:

Update van Sabine – 30 juli 2016

Hi you, how is your day, have a good one! Dat is wat ze in Texas zeggen en ik vind het leuk!

Sabine 1Op 16 juli kwamen we aan in Houston, Texas en op 18 juli had ik een eerste afspraak en onderzoeken bij Dr. Burzynski, de enige dokter over de hele wereld die mij een grote kans geeft om te overleven. Hij heeft een eigen medicijn, antineoplaston en heeft voor mij een combinatietherapie gekozen met 4 andere medicijnen die de kankercellen aanvallen op de mutaties in het DNA. Een soort gen-therapie dus, wat eigenlijk nog in de kinderschoenen staat in Europa, maar wat Burzynski op allerlei manieren al jarenlang aan het doen is.

Sabine 2De eerste week in Houston had ik nog even pauze. Ik heb mijn eigen spaargeld uitgegeven aan cowboy laarzen en een gitaar en we zijn lekker naar het strand geweest aan de golf van Mexico, een uurtje rijden van ons huis. Het was fijn om nog niet gelijk te starten met alle behandelingen.

Op 25 juli, een week later dus, moest ik naar een andere kliniek om een infuus te laten zetten in mijn slagader op mijn borst om elke dag de komende 11 maanden de medicijnen van Burzynski in te nemen. Het gaat vanzelf via een pomp. Sabine 3Elke 4 uur krijg ik een dosis ingespoten via deze pomp recht in het bloed. Vanaf 26 juli gaan we elke ochtend naar de Burzynski kliniek. Het is heel gezellig! Alle patiënten die moeten leren hoe de pomp te bedienen, de medicijnzakjes zuurstofvrij te maken, de pomp aan en af te koppelen etc… zitten in één ruimte, muziekje erbij, veel lol en elkaar leren kennen. Dat is heel erg gezellig! Ik ga elke ochtend met plezier naar de kliniek! We leren een heleboel geweldige mensen kennen die eigenlijk gewoon hetzelfde meemaken als ik. En alle dokters en verplegers zijn zo geweldig lief. Ik voel me heel erg op mijn gemak.

Vanaf 28 juli ben ik ook begonnen met het slikken van 2 van de 4 extra medicijnen. Daar heb ik wel wat last van. Beetje misselijk, hoofdpijn. Af en toe best erg. Dat betekent volgens Dr. B (Burzynski) dat het werkt. Vanaf maandag 1 augustus moet ik starten met het 3e medicijn en dan dinsdag krijg ik een medicijn erbij met een injectie. Gelukkig kunnen ze nu alles via het infuus inspuiten en er ook bloed uithalen. Hoef ik eindelijk niet meer geprikt te worden.

Sabine 4Als alles goed gaat ben ik 20 augustus weer thuis in Nederland en kan ik mijn vriendje en vrienden weer zien en ik hoop dat ik af en toe naar school kan. De antineoplaston kunnen worden opgestuurd naar Nederland en de extra medicijnen moeten we zien te scoren in Duitsland of Spanje geloof ik. De ziekenhuizen in Nederland weigeren een recept uit te schrijven, dus via Nederland gaat het niet lukken. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat alles gaat lukken!!!

Heel veel lieve groetjes van Sabine (Sabii) XXX