Veertienjarige Sabine nieuwe begunstigde No Guts No Glory

Per juli 2016 is Sabine begunstigde van onze stichting. Ze stelt zichzelf graag voor:

foto SabiiIk ben Sabine en ik ben 14 jaar en zit op het Segbroek College in Den Haag en ga naar Havo 4. Ik woon met mijn vader Peter en moeder Ilse al jaren in Scheveningen en ik hou van de zee. Zwemmen en surfen is mijn leven. Sol is mijn broer en ik hou heel van hem! Ik heb sinds 8 november 2015 een relatie met een ongelooflijk geweldig lief vriendje, Rivaldo. <3

De afgelopen jaren heb ik steeds migraine aanvallen gehad, tenminste dat leek zo. Heel veel knallende hoofdpijn, maar vooral heel veel pijn in mijn ogen en elke ochtend misselijk wakker worden. Ik probeerde toch steeds naar school te gaan en alle toetsen in te halen, maar het lukte op den duur niet meer. De laatste ‘migraine aanval’ kreeg ik uitvalverschijnselen in de rechterkant van mijn gezicht en mijn rechteroog draait niet meer naar buiten. Dit leek ook nog bij een erge vorm van migraine te horen. Toen gingen we naar Leiden voor onderzoek. Daar deden ze een MRI-scan en het was foute boel. Ik kreeg te horen dat ik een hersentumor heb. De volgende ochtend zat ik in Rotterdam.

Daar ben ik met spoed geopereerd. Ze hebben niet alles kunnen weghalen, omdat het in mijn hersenstam gegroeid zit. De diagnose is midline glioom graad 4, de meest kwaadaardige vorm met een hele slechte prognose. Ik voel me nu goed, mijn vader en moeder doen alles, ook in het alternatieve circuit om mij te helpen en heel veel mensen om mij heen zijn zo ontzettend lief. We krijgen heel veel goede adviezen over behandelingen. Voor mij is het duidelijk dat ik naar de privékliniek van dr. Burzynski in Houston in de Amerikaanse staat Texas wil. Hij heeft mensen met mijn soort tumor genezen. Ik heb de documentaire gezien waarin kindjes genezen zijn en na 20 jaar nog kankervrij zijn en zelf kinderen hebben gekregen. Dat is wat ik wil! En dan wil ik ook echt heel graag heel veel voor andere mensen doen.

De zorgverzekering wil niets betalen omdat we geen verwijsbrief krijgen van een regulier ziekenhuis in Nederland. Dank je wel No Guts No Glory dat je mij wilt steunen!