Nieuwe begunstigde No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory heeft een nieuwe begunstigde. Ze stelt zichzelf graag voor:

Lout-GaudiMijn naam is Lout en ik ben 28 jaar. Ik woon samen met mijn lieve vriend Eric en ons hondje Bonnie, in ons eerste eigen appartement in Amsterdam. Ik voelde me altijd fit en gezond, maar helaas… in maart van dit jaar kreeg ik een epileptische aanval op mijn werk. Al snel bleek de oorzaak een hersentumor graad 4: Glioblastoma Multiforme, met een zeer slechte prognose. Ik ben inmiddels geopereerd en bestraald en krijg nog chemo tot en met januari. Gelukkig voel ik me goed en doe ik er alles aan om zowel geestelijk als lichamelijk zo gezond mogelijk te blijven. Met yoga, meditatie en gezonde voeding lukt me dat. Ik ben daardoor krachtig en heb een positieve instelling. Met die instelling vond ik behandelingen in Duitsland die mijn kansen aanzienlijk kunnen vergroten. Hieronder valt dendritische celtherapie, dat het immuunsysteem activeert om de kankercellen op te ruimen. Daarnaast zijn behandelingen als hyperthermie en papimi mogelijk, waarbij de kankercellen lokaal worden aangepakt door middel van magneetvelden en temperatuurverhoging. Het is geweldig dat deze mogelijkheden er zijn, maar omdat de zorgverzekeringen in Nederland het niet vergoeden, is er geld voor nodig. Ik ben dankbaar dat ik begunstigde mocht worden van No Guts No Glory, zodat we dat voor elkaar kunnen krijgen.