Ludieke actie PSV-fans krijgt No Guts No Glory staartje!

Schermafbeelding 2015-04-20 om 13.28.46Onder andere Omroep Brabant berichtte er al over: Voor tien kratten bier zou sc Heerenveen wel verliezen van PSV (die daarmee kampioen zou worden), grapte Heerenveen-middenvelder Joey van den Berg zondag. Prima, dacht PSV-fan Boudewijn Goossen. Hij stelde via Twitter een inzameling voor en vrijdagochtend stapten zijn mede PSV-fans Ter Stege en Van Stiphout niet met tien, maar met twintig kratten Bavaria-bier in de auto naar Heerenveen. “Joey reageerde hartstikke leuk.”

De kratjes bier en het vervoer werden uiteindelijk geregeld door Bavaria, de sponsor van PSV. Omdat Bavaria de bierkratten heeft gesponsord, vonden de fans van PSV dat ze toch iets extra’s moesten doen. Samen met hun vrienden hebben ze besloten om tien euro per afgeleverde krat in Heerenveen te doneren aan Stichting No Guts No Glory. Dat vinden we natuurlijk ongelooflijk tof!

Dankjewel lieve PSV-fans en van harte gefeliciteerd met jullie overwinning afgelopen weekend.