No Coffee No Glory

“Er moeten bekers komen met het logo van No Guts No Glory!” Dit omdat Ellen al een tijd foto’s aan het posten was waarop ze koffie dronk terwijl ze aan het werk was voor NGNG en daar steeds #NoCoffeeNoGlory bij schreef. Jan Kinds besloot dit om te zetten tot een actie en bestelde een paar dozen bekers bij Merchandise, met een mooie korting. Via Twitter en Facebook begon de hashtag #NoCoffeeNoGory steeds meer te leven en de bestellingen kwamen binnen. Logistiek was het allemaal nog niet zo makkelijk omdat het versturen van een beker erg prijzig is dus er moesten distributiepunten komen. Meteen waren er mensen die zeiden te willen helpen.
Afgelopen vrijdag waren de bekers klaar. Om verzendkosten te besparen was Niels Slotboom zo lief Jan naar Bladel te rijden om de dozen op te halen. Een deel bleef in Tilburg en een ander deel ging naar Ellen in Amsterdam. Bralt Scheltena was zo aardig om deze doos met een steekkar van Tilburg naar Amsterdam te vervoeren in de trein. Binnen een paar dagen zijn alle 108 bekers uitverkocht en er is zelfs meer vraag naar, geweldig!
Hoe het zit: er moet een minimale bestelling van 108 bekers zijn. De productiekosten hiervoor zijn €244,08. Jan verkoopt de bekers voor €10,- per stuk. Per beker zijn de productiekosten €2,26 wat betekent dat per beker €7,74 volledig ten goede komt aan No Guts No Glory. Jan denkt erover nog een keer 108 bekers te bestellen. Die zijn straks op te halen in Tilburg, Nijmegen, Zevenaar of Amsterdam. Heb je interesse? Of wil je distributiepunt worden in jouw stad? Laat het dan weten en Jan neemt contact met je op.
We vinden dit een hele leuke actie die ook weer laat zien waar de kracht van No Guts No Glory ligt: in het delen via social media, eigen initiatieven van vrijwilligers en een boel lieve mensen die belangeloos willen helpen en bijdragen!

NoCoffee