Dance4Glory

Afgelopen vrijdag 21-03-2014 vond in Fitness Palace in Bergen op Zoom Dance4Glory plaats. Natasja Coli is maanden enthousiast en vol GUTS bezig geweest met de voorbereiding. Er stond laatst zelfs een stukje over in de krant:

GloryKrant1

Er waren kraampjes waarvan een deel van de opbrengst naar No Guts No Glory ging en daarnaast werd er 3 uur achter elkaar gedanst.

dance4glory12
Alle deelnemers hebben zich laten sponsoren. Er was zelfs een dame van 75 die zei: “Al dans ik maar een kwartiertje, dan heb ik toch gedanst voor No Guts No Glory!” Hoe fantastisch is dat?

dance4glory32
Er is vrijdag €1695,40 bij elkaar gedanst. Met de kraamopbrengst komt het totaal op €1812,90!!! Een geweldig bedrag!
Organisator Natasja: “Ik kijk terug op een heel geslaagd evenement. De sfeer zat er goed in en ik ben heel blij met de enthousiaste reacties van de dansers en vooral ook met het bedrag dat is opgehaald. Ik kan het niet genoeg benadrukken: heel veel dank aan Nanda en Arie voor alle tijd die er door Fitness Palace in is gestoken en voor het bieden van de faciliteiten.”
Wij sluiten ons daar graag bij aan en danken iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en in het bijzonder Natasja en onze sport commissaris Margot die alles heeft gecoördineerd. Bedankt!

dance4glory24