Wat gebeurt er met je donatie?

Onze penningmeester Nathalie is druk bezig om het jaarverslag af te ronden en zodra dat klaar is laten we weten hoeveel No Guts No Glory vorig jaar in totaal uitgaf aan Judith, Wim, Annemiek en Corine. Om inzicht te geven in wat er met je donatie gebeurt willen we vast laten zien hoe we onze huidige begunstigde Corine Barendregt financieel ondersteunen. Hier kan je teruglezen om wat voor behandelingen het gaat in een eerder gepubliceerd stuk over Corine: http://www.stichtingngng.nl/content/update-corine-goed-nieuws

In totaal zijn er 41 rekeningen betaald in de periode van 18-06-2013 tot en met 21-01-2014. Het totaalbedrag wat tot nu toe is betaald voor Corine is €22.615,55

Corine gaat de komende 2 weken weer naar Duitsland om behandelingen te ondergaan dus de rekeningen blijven komen. Het gaat dus om ontzettend veel geld en we zijn iedereen dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en hopelijk blijft bijdragen. Het is zo ontzettend hard nodig! 

We krijgen veel aanmeldingen van mensen die begunstigde willen worden van onze stichting. Met pijn in ons hart lukt het ons tot dusver niet om extra begunstigden te gaan ondersteunen. Ondanks vele prachtige acties komt er (nog) niet genoeg geld binnen om dit waar te kunnen maken. We zijn inmiddels wel hard bezig met een kernteam van vrijwilligers om nog meer acties op te kunnen zetten. Afgelopen zondag kwamen Mascha, Laila, Margot, Suzanne (en Bregje via Skype) samen met Ellen om te brainstormen en taken te verdelen. 

Ook zijn we bezig met een nieuwe site waar veel meer informatie op komt te staan en alles makkelijker terug te vinden is wat we hebben gedeeld. Wat wij namelijk willen is groeien zodat we meer mensen kunnen ondersteunen! No Guts No Glory vindt namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!

Hoe kan jij ons helpen? Hier gaan we binnenkort op onze nieuwe site uitgebreid op terugkomen met hoe je bijvoorbeeld zelf een actie op kan zetten maar waar je nu al mee kan helpen is onze Facebookpagina promoten. Hoe meer ‘likes’ we krijgen, hoe meer naamsbekendheid en hoe interessanter we worden voor de wat grotere donateurs. En echt, die kunnen we goed gebruiken! Dus ‘like’ en deel: https://www.facebook.com/StichtingNoGutsNoGlory

Rechtstreeks doneren mag natuurlijk ook: 198402449 op naam van Stichting No Guts No Glory. Elke euro is welkom.

Wij bedanken jullie voor alle steun en beloven heel hard bezig te blijven om de komende maanden weer mooie, orginele, muzikale en hartverwarmende acties op te zetten!

En onthou, zonder jullie en onze fantastische vrijwilligers is er geen No Guts No Glory, dus laten we dit samen blijven doen!