No Presents No Glory!

Bericht van onze vrijwilliger Natasja Coli die met een heel mooi initiatief komt! 

Goedemorgen! 

Vandaag is een mooie dag om met No Presents No Glory van start te gaan. 
Er is de afgelopen maanden ontzettend veel gemaakt, voor No Guts No Glory. Door de vrienden van Corine, door de knutselclub van ‘Kleine Tas’, door de dames van mijn naailes, en door de lieve mede-moeders van mijn moederforum. Allemaal omdat ze betrokken waren. Betrokken bij Annemiek, bij Corine. Sommigen omdat ze Annemiek kenden. Of Corine kennen. Of mij kennen. Of de vrienden van Corine kennen. Sommigen omdat ze gewoon geraakt zijn door wat er gebeurt, ook al kennen ze niemand persoonlijk. 
Er is al heel veel verkocht. Maar er is niet altijd een kraam voor handen om al die mooie maaksels te kunnen verkopen. En daarom kan dat nu hier. Kom hier eens kijken voor een schoenkadootje, een leuk kadootje voor in een surprise, of misschien zie je al wat leuks voor de kerst of voor een verjaardag.
 

Hoe het werkt:

1. Je ziet wat leuks 🙂
2. Je stuurt mij een berichtje, op Facebook of via nopresentsnoglory@gmail.com
3. Ik laat je mijn rekeningnummer weten zodat je het bedrag + verzendkosten naar me over kan maken.
4. Ik stuur het presentje naar je toe
5. Ik maak het geld over aan No Guts no Glory 
6. Je geniet van het geven van een leuk kado, en je geniet dubbel omdat je ook weet dat je hiermee ook nog eens bijdraagt aan de behandelingen van de begunstigde van No Guts No Glory
Simpel toch? Het bedrag van het kado komt VOLLEDIG ten goede aan No Guts No Glory. En zij besteden het bedrag VOLLEDIG aan de behandelingen van hun begunstigde.
De winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal.
Op mijn blog http://nopresentsnoglory.blogspot.nl/ kun je meer lezen over alles wat er rondom No Presents No Glory gebeurt! 
O, ja… en aanhaak, of aanbrei, of aannaai-initiatieven zijn natuurlijk van harte welkom! 
En vergeet de Facebook pagina niet te liken en te delen! https://www.facebook.com/nopresentsnoglory