Dance4Glory groot succes!

Gisteravond vond in Tilburg bij http://www.elfuturo.nl/ Dance4Glory plaats. 

Maar liefst 70 mensen lieten zich sponsoren en kwamen 3 uur lang dansen op Zumba en Body Dancing dat werd aangeboden door de meer dan bevlogen instructeurs van El FutUro: Rodger, Susanne, Sherylle en Daniëlle. 

De energie spatte er echt vanaf!

De hele sportschool was veranderd in een NGNG festijn. Overal rode en gele ballonnen, flyers, merchandise, aankondigingen voor Dance4Glory, niemand kon om No Guts No Glory heen. En de sfeer was onbeschrijfelijk positief. Er werd veel gevraagd naar hoe het nu met onze begunstigde Corine gaat en iedereen was zich flink bewust van de noodzaak om geld op te halen en dat werd dan ook met 200% inzet gedaan.

De sportschool had van te voren ingezet op 40 deelnemers maar uiteindelijk werden het er dus 70 en dat overtrof hun stoutste verwachtingen. Maar geen probleem, er werden gewoon 2 zalen ingezet! Ilse van http://illys-cake-house.nl/ heeft zich ook de hele week ingezet door op meerdere dagen verse NGNG cupcakes te bakken die werden verkocht voor €0,50 per stuk. Op maandag stond ze zelfs om 05.00 op om een paar uur lang te kunnen bakken om tegen 08.00, wanneer El FutUro haar deuren opende, direct een flinke schaal neer te kunnen zetten. Ilse, dit is echt fantastisch!

Er is een waanzinnig bedrag opgehaald gisteren. Bestaande uit de verkoop van merch, cake, de €1000,- die is gewonnen door deze actie met de Futurumshop prijsvraag en al het sponsorgeld. Maar liefst €4853,50!!!! is er opgehaald. Wat een bedrag!

We willen dan ook een aantal mensen even bedanken. Om te beginnen alle deelnemers natuurlijk! Wat hebben jullie hard gewerkt! Niet alleen met het dansen gisteren maar ook met het sponsorgeld verzamelen en mensen vertellen over No Guts No Glory.

Marjolein van der Klip van Gorp, sporter bij El Futuro en sinds kort onze nieuwe aanwinst want zij is een super fanatieke vrijwilliger waar wij heel blij mee zijn! Zij heeft bij El FutUro aangegeven of er niet een keer een actie voor ons kon komen. Daarnaast regelde zij appels voor de deelnemers gister bij groentewinkel René Timmermans en DA drogist Bart van Peltplein raakte aangestoken door haar enthousiasme en zorgde voor 70 cadeautjes. 

Margot van Trier, onze andere nieuwe aanwinst in de vorm van sport commissaris heeft niet alleen 3 uur lang mee staan dansen, maar ook geholpen met de organisatie van dit event.

Nicole van https://www.facebook.com/cakesenjoy?fref=ts die voor de medewerkers van El FutUro iets lekkers maakte in de kleuren van NGNG!

Susanne Vermeeren, eigenaresse van El FutUro en haar instructeurs hebben dit allemaal vrijwillig en belangeloos gedaan. Daarnaast stelden zij voor alle 70 deelnemers gratis sportdranken beschikbaar. Lieve mensen van El FutUro: wat een enthousiasme, inzet, bevlogenheid, actie, liefde en ongelooflijke bijdrage. We zijn jullie echt ontzettend dankbaar!