Sta voor No Guts No Glory tijdens Operatie NL Fit!

Een groot aantal ambassadeurs van stichting No Guts No Glory verlegde tijdens de Dam tot Damloop haar fysieke grenzen. Omdat de deelnemers ook achteraf enorm enthousiast waren, komt er een vervolg. Zondag 3 november 2013 lopen de vijf aanvoerders van Operatie NL FIT een 5km run in Rotterdam. Deze aanvoerders hielden zich streng aan een 10 weken durend trainingsschema en deze dag staat in het teken van persoonlijke overwinningen.

Loop op 3 november gratis mee tijdens dit evenement, verleg je grenzen en Dam tot Damlopers: vier je overwinning! Geef je op via en neem een vriend of vriendin mee.

Waar? Om 10.30 verzamelen bij de Euromast. Draag je NGNG shirt. Heb je die nog niet? Bestellen kan via eventsngng@gmail.com. Ook voor meer info over dit evenement kan je daar terecht. Contactpersoon is Margot van Trier. De start is om 11.30 aan de Parkkade. Meer informatie over de run vind je hier.

Hopelijk zien we jullie daar! Laat je even weten of je erbij bent?