NGNG benefiet

Gisteren was het No Guts No Glory benefiet in Rotown en wat was het een succes! We hebben het leven gevierd, ondanks het verdriet om Annemiek. Sommige mensen hebben zelfs harder gedanst en gejuicht, omdat ze zich heel goed realiseerden dat zij wèl in de mogelijkheid waren dat te doen en daar extra hard van hebben genoten.

We kunnen nog geen eindbedrag bekend maken omdat we wachten op de eindstand van de opbrengst van de kaartverkoop. Zodra dit binnen is laten we het uiteraard weten! Wij willen Rotown bedanken voor de gastvrijheid met in het bijzonder Stephan die de productie deed en ondanks een stevige line-up en veel last minute geregel de rust zelve bleef. Onze geweldige presentatoren Marlon Kicken en (de prachtige) Tamar Tieleman, niet makkelijk om na het beladen nieuws van Annemiek er te gaan staan, dat te benoemen terwijl je tegelijkertijd oproept dat er gefeest moet worden. Alle acts: Annika, Lucas de Peinder, Small Time Crooks, Tiger Pilots, The Deaf, Hausmagger, De Kraaien, The Sissies en de dj’s Bella en Okkie. Fotograaf Aad Hoogendoorn die de hele avond portretfoto’s maakte in ruil voor een donatie. De taartenbakkers want echt, wat waren de taarten mooi en lekker! De vrijwilligers die zich urenlang hebben ingezet om merchandise, taart en lootjes te verkopen. De mensen die niet konden komen maar wel foto’s stuurden dat ze het NGNG shirt of polsbandje droegen gister: wauw. De mensen die niet konden komen en toch een donatie hebben overgemaakt. En niet te vergeten iedereen die gisteren naar Rotown is gekomen. Jullie waren fantastisch. 

Marlon Kicken kondigt de eerste act aan: Annika!

Tiger Pilots!

Diepe buiging voor deze dames. Marijke (links) is de moeder van oprichter Sander Gerritsen. Naast haar staat Danielle, de vrouw van onze ambassadeur Ronald Herregraven. Ook Liesbet Wouterse heeft de hele dag geholpen. Zij was de vriendin van Judith, die begunstigde van ons is geweest. Sander, Ronald en Judith zijn overleden aan kanker. Marijke en Danielle en Liesbet hebben stralend merch verkocht, om anderen een kans te gunnen op kwalitatieve verlenging van leven. Wij hebben ontzettend veel respect voor jullie!

The Deaf!

Volle bak bij Rotown!

Hausmagger!

Respect voor de ouders van Sander Gerritsen, die sinds zijn overlijden naar elk benefiet komen om te helpen!

De Kraaien! IN ons shirt!

Feest tijdens De Kraaien, inclusief NGNG vrijwilligers dansend op het podium!

We hadden een plekje gemaakt met een kaars voor Annemiek en een boekje waarin iedereen die wilde, iets kon schrijven voor haar kinderen. We hopen dat Babs & Moos, zodra ze groter worden, beseffen wat voor invloed hun moeder heeft gehad op zovelen. 

 

Iedereen die deze dag op wat voor manier dan ook mogelijk heeft gemaakt: ontzettend bedankt!