Dag lieve Annemiek

Vannacht om half 1 is de wereld een prachtvrouw verloren. Annemiek Coli is 46 jaar geworden.

Wij hebben Annemiek leren kennen als een sprankelende inspirerende vrouw die alles wilde doen om zo lang mogelijk bij haar mooie kinderen te blijven. Ze bezat de Guts en de Glory als geen ander en straalde dat ook uit. Het is onvoorstelbaar verdrietig dat ze afgelopen week ineens heel snel achteruit ging. Donderdag maakte ze nog plannen om naar het benefiet te komen. Gisteren waren Corine en Ellen bij haar voor een laatste knuffel, ze sliep toen al heel diep. Haar familie heeft benadrukt dat vandaag tijdens het No Guts No Glory benefiet in Rotown het leven gevierd moet worden. Juist nu. We zijn intens verdrietig om het verlies van Annemiek maar uit respect voor haar, het leven èn Corine gaan we het vandaag mooi maken. 

Dag lieve Annemiek, je zal ontzettend gemist gaan worden.

Wij wensen haar geliefden, met in het bijzonder Babs & Moos, alle kracht van de wereld toe om dit verlies te kunnen dragen.