De enige echte NGNG jam!

Wij krijgen vaak vragen van mensen die graag iets willen doen voor NGNG maar niet weten wat. We zeggen dan, gebruik je eigen talent en denk klein, dan wordt het vanzelf groter zoals je bij onderstaande actie kan zien!

De afgelopen weken hebben de ouders van oprichter Sander Gerritsen heel hard gewerkt. Met producten uit de eigen volkstuin maakten ze tientallen potten jam die ze gaan verkopen en de volledige opbrengst gaat naar No Guts No Glory. Aangestoken door hun enthousiasme gingen vrienden en familieleden helpen. Inmiddels zijn er maar liefst 250 potten jam geproduceerd. Er is keuze uit pruimenjam, courgettejam, bramenjam, rode bessen jam en courgette in zoetzuur. Voor maar €3,50 per pot heb je een heerlijke eerlijke onbespoten jam en je steunt er ook nog eens een goed doel mee!

Dit wil jij natuurlijk ook! Mail je bestelling door naar gerard.marijke@online.nl en geef door of je de jam (over een paar weken) wil ophalen in Zevenaar, Nijmegen, Tilburg of Amsterdam. De jam zal ook te koop zijn tijdens het NGNG benefiet in Rotown op 1 september http://www.rotown.nl/01-09-2013/no_guts_no_glory_benefiet_met_o_a_de_kraaien_small_time_crooks_en_lucas_de_peinder maar ook daarvoor geldt: laat Gerard & Marijke weten welke pot(ten) ze dan voor jou mee mogen nemen.