NGNG bij Hart van Nederland!

Op 13-07-2013, de sterfdag van oprichter Sander Gerritsen, haalde No Guts No Glory de landelijke tv! Dat vinden wij een prachtig eerbetoon aan hem en we hopen dat er veel donaties binnen gaan komen naar aanleiding van deze reportage op http://www.hartvannederland.nl/ van SBS6. We hebben hierdoor al een boel aandacht gekregen waar we ontzettend blij mee zijn. Helaas krijgen we ook veel aanvragen voor nieuwe begunstigden. Zo triest om te zien dat dit probleem steeds groter wordt in Nederland. No Guts No Glory wil het liefst zo veel mogelijk mensen helpen, maar daar is op dit moment simpelweg niet genoeg geld voor. Ons excuus daarvoor maar we doen wat we kunnen. Bedankt voor alle steun en we proberen iedereen persoonlijk te beantwoorden maar graag begrip als dit niet meteen gebeurt. We doen ons best en weet dat we elk bericht, elke euro en elke ‘like’ op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/StichtingNoGutsNoGlory ontzettend waarderen!

Hier is de reportage terug te zien:

Ellen tijdens de opnames van Hart van Nederland