De grote NGNG Pubquiz!

Op donderdagavond 1 augustus is er vanaf 20.00 uur in Cafe Hemingway in Rotterdam een speciale Pubquiz voor No Guts No Glory! Deze pubquiz biedt plaats aan slechts 15 teams van maximaal 4 personen. Inschrijfgeld per team bedraagt 10 euro. In de pauze zal er een Nederlandstalige muziekbingo worden gehouden, waarvoor men, net als met de pubquiz, leuke prijzen kan winnen. Bingokaarten zijn in de pauze te koop en kosten 2 euro per kaart.

De Quiz en de Muziekbingo zijn samengesteld door Marcel Bizarro. Behalve algemene kennis, zullen er ook vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, sport, film, tv en muziek de revue passeren. De gehele opbrengst komt ten goede aan ons. Dus meld je snel aan via info@bizarromusic.nl of aan de bar van Hemingway, Mauritsweg 53, 3012 JX in Rotterdam.

Zien we jullie daar?