Welkom Corine!

Wij verwelkomen Corine Barendregt als begunstigde van No Guts No Glory!

Corine is 34 jaar en moeder van een zoontje. Recentelijk is ze gestart in Duitsland met behandelingen tegen kanker die nog niet vergoed worden door Nederlandse zorgverzekeraars. Ze schreef een noodoproep op Facebook om geld in te zamelen om de nodige behandelingen te kunnen bekostigen:

Ik weiger me over te geven en op korte termijn mijn leven, jullie allemaal en mijn heerlijke, lieve, vrolijke en ondeugende kleine ventje (nu slechts 4,5 jaar) te verlaten. Vooral aan laatste ben ik verplicht om alles, maar dan ook echt ALLES, uit de kast te trekken om zo lang mogelijk mobiel en in leven te blijven.

En wij willen Corine daar heel graag bij ondersteunen.

Annemiek Coli, onze andere begunstigde, en Corine hebben inmiddels contact met elkaar gezocht en afgesproken samen de krachten te bundelen met No Guts No Glory.

Helpen jullie mee deze powervrouwen te steunen in hun strijd? Een eigen actie opzetten, hoe klein ook, het maakt niet uit! Een benefiet, een bijdrage doneren, woorden van kracht schrijven voor deze prachtvrouwen, alles is welkom en hard nodig. Het helpt ook om onze Facebook pagina te delen. Hoe meer ‘likes’, hoe meer aandacht en bekendheid, hoe meer we kunnen bereiken!

Zoals Annemiek tegen Corine zei afgelopen maandag: “Let’s kick some ass!”