De trainingen zijn begonnen!

Update van onze NGNG trainer Egbert!

Nog niet zo lang geleden ontstond het idee om een groep onervaren lopers naar de 4 mijl van de Dam tot Damloop. Ik twijfelde of ik wel 10 mensen bij elkaar zou kunnen krijgen. Gelukkig meldden er zich wat vrienden aan. Een week later had ik al bijna 20 lopers en moest ik nieuwe teams gaan aanmelden. Op dit moment hebben zich 35 mensen aangemeld en zijn er nog 3 twijfelaars. Na een hoop discussie op de sociale media (Welke sport bh kan ik het beste nemen? Kan ik dit eigenlijk wel? Waar ben ik aan begonnen?), kreeg iedereen het trainingsschema en was het tijd voor gezamenlijke trainingen. Op 4 mei in het Vondelpark: er waren meer mensen dan ik had verwacht én ik proefde de motivatie. Nu had iedereen een ander niveau, maar de overeenkomst was dat ze allemaal absoluut de finish willen halen op 22 september. En ik denk te weten dat dit gaat gebeuren. Een week later in Den Bosch was het noodweer: ijsregen, harde wind. Maar ook hier: geen afmeldingen. Als dit een voorbode is van wat er gaat komen, dan wordt het geweldig: positieve mensen met een doel, persoonlijk en ook voor NGNG. Het geeft me het gevoel dat ik met iets zinnigs bezig ben. De komende tijd zal er meer duidelijk worden over hoe we de sponsoring gaan aanpakken. Daar wordt door Ellen en Hans hard aan gewerkt.