No Boobs No Glory!

Heb jij je agenda al geblokt?

Op zondag 17 februari gaan de deuren van De Nieuwe Vorst in Tilburg open voor een benefiet waar de mensen nog lang over zullen napraten. De line up is indrukwekkend: optredens van Green Lizard, buikdanseres Aveyanda Skye, The Kik, Bloomfield, The Liszt en dj’s Boy Flamboyant en Henk Kanning.

No Boobs No Glory is ooit begonnen als ludieke actie voor Ronald Herregraven (bekend van ‘Over mijn lijk’). Tijdens de chemo’s merkte hij dat als meerdere dames een foto van hun decollet√© naar hem stuurden, hij zich direct wat beter voelde. Nu is NBNG uitgegroeid tot een spectaculair benefiet, met Ronald als eregast! De opbrengst van deze avond gaat naar stichting No Guts No Glory. En aangezien we weer een nieuwe begunstigde hebben, kunnen we elke euro gebruiken. Wij stuiteren achter de schermen lekker door en houden je op de hoogte! Blok jij dan je agenda?