Een weekend vol NGNG!

Wat was het een prachtig No Guts No Glory weekend! Hier een overzicht in foto’s:

Sander Been, strijdend tegen kanker maar afgelopen vrijdag heel stoer in het theater van Hendrik-Ido-Ambacht op het podium in NGNG shirt. 

Ondertussen, in Tilburg, speelde Ravage4 in cafĂ© Little Devil en werd er flink promotie gemaakt voor NGNG door onze trouwe vrijwilliger Karin.

Op zaterdag was het door jongeren georganiseerde benefietconcert in Schijndel. We wachten nog op een update over hoe dit is gegaan want we konden er zelf helaas niet bij zijn. Hopelijk was het een groot succes!

Ook op zaterdag, in de Melkweg Amsterdam, de Tenement Kids (http://www.tenementkids.com/ ) en ow, wat waren ze goed! http://www.tenementkids.com/ http://www.tenementkidsnhttp://www.tenementkids.com/  Na de show door naar het cinema deel van de Melkweg want daar werd de docu over Jungle By Night gepresenteerd. Pieter, de saxofonist, was aanwezig in NGNG shirt alleen zijn de foto’s mislukt. We zijn heel trots op JBN dat ze zo goed gaan. Leuk weetje is dat zij de eerste band ooit waren om in ons shirt op te treden. Hier de link naar de docu, absoluut de moeite waard om te kijken want het is een groep inspirerende muzikanten: http://vimeo.com/54032668 

Foto: Sharik Derksen, www.mcsharq.nl

En als afsluiter van een fantastisch weekend stond zondag a balladeer ( http://www.aballadeer.com/  ) op het podium in 013 een hele mooie show te geven.

Heel veel NGNG dus dit weekend! Iedereen bedankt die hieraan heeft meegewerkt en we hopen nog veel vaker zulke drukke weekenden te mogen krijgen. Fijne week allemaal!