NGNG in actie voor Judith!

Onze trouwe NGNG-ambassadeurs hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en hebben hard gewerkt aan de naamsbekendheid en het vullen van de bankrekening van NGNG. En maar goed ook, want we hebben een nieuwe begunstigde: Judith! Ga zeker door met jullie mooie en ludieke acties, want Judith kan de hulp van NGNG goed gebruiken. Ze stelt zichzelf graag aan jullie voor:

Ik ben Judith van Leeuwen, een vrouw van 41 jaar met twee lieve zoons van 14 en 11 jaar oud. Mijn leven ging zijn gewone gangetje, zoals bij iedereen.

Tot donderdag 22 maart 2012, de dag waarop ik te horen kreeg dat ik kanker heb in een zeer vergevorderd stadium. Het was direct zonneklaar dat ik niet meer lang te leven heb. In plaats van lamgeslagen bij de pakken neer te gaan zitten, heb ik besloten elke mogelijkheid aan te grijpen om meer tijd door te kunnen brengen met mijn jongens.

Nadat ik 6 reguliere chemo-behandelingen heb gehad in het Catharinaziekenhuis te Eindhoven, is er helaas nog niet veel verbetering. Reden waarom ik in overleg met mijn behandelend oncoloog op zoek ben gegaan naar andere behandelingsmethoden.

Al mijn hoop is nu gevestigd op de zogenaamde TACE-behandelingsmethode. Deze TACE-behandelingen, waarbij de chemo direct in de tumor wordt ingebracht, vinden plaats in het academisch ziekenhuis in Frankfurt. Er zijn hoopgevende resultaten! Helaas worden deze behandelingen niet vergoed door mijn ziektekostenverzekering. Dat is voor mij een groot probleem, ik heb helaas geen €25.000,00 een spaarrekening staan.

Ik ben dan ook bijzonder blij dat de stichting No Guts No Glory mij als begunstigde heeft geadopteerd, waardoor ik de kans krijg te blijven geloven in leven!

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en acties die speciaal voor Judith op touw worden gezet.