NGNG ‘verkrijgbaar’ in de Radiowinkel!

Ooit een kijkje genomen in de Radiowinkel? Dit is een webshop vol radio’s in alle vormen en maten, prijzen en kwaliteiten, modern en retro. Ondernemer Sander Tinnemans heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en vult zijn webshop regelmatig aan met producten die op zich niets met radio’s te maken hebben, maar waar hij, zoals hij zelf zegt, nou eenmaal blij van wordt. Zo verkoopt hij onder andere ook prachtige koptelefoons, zaklampen en chocolade. 

Maar vanaf nu kun je een wel heel bijzonder ‘product’ aan je winkelmandje toevoegen! Sander is onder de indruk van het doel en opzet van de stichting No Guts No Glory en wil op zijn eigen ludieke manier NGNG onder de aandacht brengen. In de webshop vertelt hij over NGNG en nodigt hij al zijn klanten uit een donatie van (minimaal) 1 euro te doen! Shoppen maar!