Egbert loopt naar Rome, dag 82! (Nog 18 te gaan!)

Sms: “Ponte d’Arbia – San Quirico d’Orcia: 27 km. Via Buonconvento en Torrenieri. Conny gaat je bellen voor de rest. X” 

De update van vandaag is geschreven door Conny, de vriendin van Egbert:

Egbert is aangekomen in (hij heeft je gesmst hoe het heet, ik weet het niet, haha). Hij werd onthaald door de meest typische kerkbaas ooit: een ware hardrockdon, compleet met zwart shirt, dr. Martins en een sigaret in zijn mondhoek. Deze don Gianni wil vanavond onder het genot van een Italiaanse maaltijd met Egbert van gedachten wisselen over muziek. Dat wordt vast gezellig dus! De komende twee dagen heeft Egbert nog zware etappes voor de boeg, momenteel zit hij op 500m, morgen moet hij naar 800m hoogte. Egbert voelt zich na zijn oor-debacle gelukkig wel weer beter, maar is nog steeds een beetje vaag van de medicijnen. Helaas verliep de afgelopen nacht ook niet ongestoord: medepelgrim Jean Marie uit BelgiĆ« heeft namelijk een ingewikkeld avond drinkritueel om zijn vochtpeil te herstellen, maar hierdoor moest hij afgelopen nacht wel constant naar de w.c….

Geen wifi dus geen foto’s, hopelijk morgen weer!