Egbert loopt naar Rome, dag 70!

Vandaag een druilerige dag in Lucca met zelfs wat regen. Het maakt niet uit! Alles rustig aan: uitgeslapen, een stempel gehaald in de kathedraal, wat gegeten op een ( overdekt terras ). Nederlandse toeristen mijden ( ze bellen luidkeels in kerken, ze zeuren over alles op straat ). Het lijkt alsof we al veel langer samen zijn dan 2,5 dag. Morgen gaat Conny ‘ s morgens vroeg weer richting het vliegveld van Pisa. Ik loop dan verder naar Altopascio. Na de drie nachten in Marina di Massa en de drie hier, zal ik het echte pelgrimsleven weer oppikken. Het zal echter niet te vergelijken zijn met de vorige maanden: ik nader Rome en wil tegelijkertijd niet te snel aankomen. Hoe ik dat voor elkaar zal krijgen zie ik nog wel. Het zal, net als alle andere dingen, gewoon goedkomen.

Geniet van een hopelijk prachtige ‘laatste’ (voorlopig dan) avond samen lieve Conny en Egbert!