Egbert loopt naar Rome, oproep!

Vandaag is onze pelgrim al 67 dagen onderweg. Lopend. Van Den Haag naar Rome. Er komt steeds meer aandacht voor zijn stoere actie en dat doet hem goed. Ons ook, want alle aandacht voor No Guts No Glory is welkom. Daarom willen we jullie er graag nog een keer op wijzen dat het mogelijk is Egbert te sponsoren voor deze tocht. Nog steeds. Alle donaties zijn welkom, hoe klein ook. No Guts No Glory wil namelijk heel graag zoveel mogelijk kankerpatiĆ«nten steunen die met een ander soort uitdaging bezig zijn; de wens zo lang mogelijk te leven. Dus help mee dit mogelijk te maken en maak een bijdrage over op rekening: 198402449 t.n.v. No Guts No Glory, onder vermelding van: Egbert loopt naar Rome. Voor vragen kun je mailen naar EllenNGNG@gmail.com.

Willen jullie dit bericht delen op Facebook, Twitter, je blog, uitprinten en op je werk hangen enz? Alvast ontzettend bedankt!