Egbert loopt naar Rome, dag 67!

Na een kustweg van 14 kilometer moest ik dan toch echt weg van de zee. Ik werd er een beetje triestig van, maar al snel realiseerde ik me dat ik hier niet in moest blijven hangen en dat ik vooral mijn ogen open moest houden voor de mooie dingen die zouden komen. Ik ben in Toscane en het landschap is mooi. In Camaiore, waar ik nu ben, zit ik even in een café uit te puffen. Ik durf het bijna niet te zeggen vanwege de situatie in Nederland, maar het is hier al een week prachtig weer. Het pinksterweekend zal ik met Conny in Lucca zijn. Daarna weet ik nog niet zeker wat ik ga doen. Wist ik eerst zeker dat ik maar Assisi wilde, nu voelt dat minder goed. Liever loop ik de Via Francigena rustig af. Het nemen van een trein of bus voelt gewoon niet goed. Straks maar eens kijken waar ik moet zijn. Ondertussen kijk ik in de bar naar een voorbeschouwing op de Giro etappe van vandaag. Het peloton flitste voorbij vandaag: onmogelijk om iets te zien helaas!

Vandaag: Marina di Massa – Camaiore, 26 kilometer, via Lido di Ronchi, Forte dei Marmi en Lido di Camaiore.