Egbert loopt naar Rome, dag 64!

Het leven is mooi. Na dagen door de bergen gelopen te hebben, ben ik opeens aan zee. En ik blijf 3 dagen. Ik was hier al eerder, bijna 20 jaar geleden met ouders en zus ( toevallig zag ik de camping waar we toen waren ). Er is niet zo veel veranderd, de kapsels, zwembroeken en auto’s zien er wat moderner uit. En het is rustiger. Strandtenthouders zijn nog aan het schilderen en niet alle bars zijn open. Er zijn weinig toeristen. Ik heb afscheid genomen van Theresa en Wolfgang. We waren een bizarre combinatie samen, maar het ging prima en helemaal vanzelf. Als ik mijn tocht hervat, zal ik weer anderen ontmoeten. In Marina di Massa verblijf ik op een soort bungalowpark aan zee waar ik een kamer voor mezelf heb, ongelofelijke luxe. De zee is om de hoek.

Ik houd jullie op de hoogte!