Egbert loopt naar Rome, dag 59-63!

De afgelopen dagen ben ik de Apenijnen over gegaan. Het was de grootste verrassing van mijn tocht. Ik heb er de mooiste etappe tot nu toe gelopen: van Berceto via de Passo della Cisa naar Pontremoli. Prachtige uitzichten over groene heuvels. In Pontremoli ben ik Toscane binnen gekomen. Morgen loop ik naar Marina di Massa, aan de kust om er 3 dagen te blijven. Ik ben in het gezelschap van twee andere pelgrims uit Duitsland: Theresa, een dame uit Düsseldorf die een week geleden uit Piacenza vertrokken is. De andere metgezel is Wolfgang, een 71-jarige man uit Stuttgart die elk jaar een tocht maakt. Hij is in Europa overal naar toegelopen. We lopen elke dag onze eigen tocht, in ons eigen tempo en zien elkaar weer in het verblijf. Morgen zullen onze wegen scheiden. Conny komt vrijdag naar Lucca en gaat maandag weer weg. Het is zo fijn dat ik haar weer een paar dagen kan zien!

Fidenza – Medesano, 25km ( di 8 mei ) Medesano – Cassio, 46km ( stuk verkeerd gelopen in bergen ) (wo 9 mei ) Cassio – Berceto, 14 km ( do 10 mei ) Berceto – Pontremoli, 30 km ( vr 11 mei) Pontremoli – Aulla, 32km (za 12 mei) Aulla – Sarzana, 17km ( vandaag ).

Theresa en Wolfgang:

Vanaf nu weer elke dag updates over onze pelgrim!