Egbert loopt naar Rome, dag 58!

Via Costa Mezzana, Cella, Varano Marcesi, nog een keer Cella, 31kilometer.

Wat een rustige niets-aan-de-hand etappe moest worden, werd een strijd tegen de elementen. Ik kwam al snel Theresa tegen, de Duitse dame die ik gisteren in Fidenza heb ontmoet. Ik weet niet wat het is, maar ik loop alleen nog maar mis in het gezelschap van anderen. In Cella gingen we 5km de verkeerde kant op, ik moest die dus weer terug. Voor Theresa bleek het een shortcut te zijn. Zij ging ergens anders heen. De heuvels zijn weer begonnen: prachtige uitzichten, maar was alles zwaarder. De Via Francigena bracht me naar zandpaden waar ik amper op kon lopen omdat het zo stijl was. Als dit een voorbode is voor de komende dagen, staat me veel zwaar werk te wachten. Ik heb er vooral van genoten!

En iedereen bedankt voor de groeten laugh