Egbert loopt naar Rome, dag 41!

Egbert had vandaag een hele heftige dag. Een ondergesneeuwd pad, de sneeuw kwam soms tot aan zijn knieën. Ook rolde hij op zijn buik langs ravijnen omdat het pad nog helemaal vol lag met alle afgebroken takken etc van de hele winter. Hij heeft zelfs boomtakken af moeten snijden met zijn mes. De meest avontuurlijk etappe tot nu toe dus en ook de meest gevaarlijke zo te horen aan zijn verhalen. Hij is lichamelijk kapot hiervan, en voelt zich net alsof hij zojuist een halve marathon gelopen heeft. Desondanks heeft hij toch wel genoten in Zwitserland, de familie waar hij gisteren gegeten heeft was superlief bijvoorbeeld. Nu zit hij in een ranzige slaapzaal, alleen met 80 bedden, de eigenaren zijn erg onaardig. Hij gaat zo douchen en op zoek naar een cafe in de buurt ;). Morgenochtend vertrekt de bus door de tunnel om 9 uur en dan staat ie om 10.45 uur in Italië! Hij moet na de busrit nog wel 25 km lopen naar Aosta maar dat komt vast helemaal goed!

Route: La Garde- Bourg Saint pierre: 21 km. Via Orsieres, Dranse en Liddes.