Egbert loopt naar Rome, dag 34!

Egbert heeft vandaag Zwitserland bereikt! Van Pontarlier is hij via La Cluse-et-Mijoux en les Fourgs naar l’Auberson gelopen. Een afstand van 23 kilometer.

Het was afzien vandaag. Hij heeft 20 kilometer door de bergen gelopen in erg slecht weer. Ondanks het afzien heeft Egbert intens genoten. De uitzichten waren fantastisch waardoor de tocht zwaar en mooi tegelijk was. “Dit is precies waarom ik het doe” zei hij toen hij omschreef dat hij vandaag nooit meer gaat vergeten. Egbert voelt zich inmiddels een ervaren loper en heeft gelukkig geen last meer van zijn voeten.

In Sainte Croix aangekomen heeft hij zich gemeld bij de tante waar hij zou gaan overnachten. Deze mevrouw had een betere oplossing gevonden en heeft Egbert naar een groepsaccomodatie gestuurd waar hij nu in een kamer ligt met 96 bedden. In zijn eentje. Hij bevindt zich op 1200 meter hoogte en vanavond is het heel hard gaan sneeuwen. Het is dus even spannend hoe het morgen zal gaan, wandelen door al die sneeuw.

En Egbert, heb je uit die 96 bedden al het fijnste bed weten te kiezen? Succes met de sneeuw daar, wij zeggen: No Guts No Glory!