Egbert loopt naar Rome, dag 28!

Vandaag: Grenant ->Dampierre-sur-Salon, via Champlitte, Framont en Achey. Een tocht van 31 kilometer.

Vanmorgen heb ik eerst de etappe van gisteren afgemaakt. Het was koud, ik moest voor het eerst handschoenen aan. Het stuk naar Champlitte was langs de provinciale weg. Vrij eentonig. Daarna begon er een nieuw stuk. En dat was prachtig. Het klaarde helemaal op, de zon begon te schijnen en ik kwam langs prachtige koolzaadvelden, over heuvels met schilderachtige uitzichten. De voorspelde regen bleef uit. Zo was de etappe van vandaag een van de mooiste tot nu toe. Het kan verkeren. Ook mijn Rick Engelkeslok is weg. Ik merk dat veel mensen de stukjes op deze site lezen, want ik krijg reacties. Ook krijg ik via via veel positieve bevestiging. Ik zou het leuk vinden als de mensen af en toe een reactie achterlaten. Zo kan ik zien wie er allemaal betrokken zijn. Dat geeft me veel kracht op mijn tocht!