Egbert loopt naar Rome, dag 22!

Vandaag was een soort rustdag want Egbert heeft ‘maar’ 17 kilometer gelopen in 3 uur tijd. Hij is aangekomen in Brienne le Chateau, een soort verlaten stad en de plaats waar hij afscheid gaat nemen van de Santiagoroute.

De slaapkamer afgelopen nacht:

De fluitspeelster Pauline van gisteren en Loic, een Waal uit Namen die in razend tempo naar Santiago loopt met een tas van 30 kilo. Loic is vandaag ook nog bij Egbert:

Vandaag:

Deze man heeft Egbert op koffie getrakteerd vandaag:

Wij krijgen veel leuke reacties van mensen die (dagelijks) dit blog bijhouden, vinden we heel fijn! We hopen dat iedereen die enthousiast raakt door het lezen van Egbert zijn avonturen een donatie overmaakt naar rekeningnummer: 198402449 op naam van Stichting No Guts No Glory. Alle kleine beetjes helpen, alvast bedankt!