Egbert loopt naar Rome, dag 19

De tocht ging vandaag naar Chalons-en-Champagne. Een deel daarvan ging via het kanaal, via Vaux en Condé-sur-Marne.

Egbert heeft 27 km gelopen, daarvan hebben Gerard & Marijke 10 en Conny 15 km meegelopen. Conny heeft flinke blaren inmiddels. Het gezelschap trok flink wat bekijks vandaag. Dit kwam omdat ze in No Guts No Glory shirts liepen :).

In Chalons-en-Champagne aangekomen zijn ze naar de kathedraal gegaan waar ze samen een kaarsje opgestoken hebben voor Sander. Dit was een erg emotioneel maar bijzonder moment.

Daarna zijn ze het terras opgegaan om even goed te proosten en vooral te genieten van een mooie dag. Ze hebben fijne gesprekken gevoerd. Vanavond gaan ze lekker uit eten en morgenvroeg rijden Conny, Gerard en Marijke terug naar Nederland en zal Egbert zijn tocht naar Rome weer alleen voortzetten, helemaal opgeladen na het zien van zijn lieve vriendin!