Egbert loopt naar Rome, dag 18!

Na de rustdag was het fijn om weer te gaan lopen. Ik keek er erg naar uit om Conny te zien. Hierdoor had ik me niet verdiept in de etappe van tevoren.

Het was een prachtige dag. Wel zwaar, veel klimmen en dalen in het bos, in totaal 25 kilometer, maar erg mooi: uitzichten op dorpjes en champagnevelden.

Ik heb nog niet eerder zo genoten. In Trepail, een dorp waar veel champagneboeren wonen, maar waar verder niets te doen is, wachtte ik op Gerard, Marijke en Conny.

Het was surrealistisch om ze te zien. Ik had het gevoel dat ik Conny maanden niet had gezien. Aan een picknicktafel hebben we pannenkoeken gegeten en bijgekletst. Daarna zijn we in een heel fout restaurant gaan eten. Erg gezellig. Morgen rijdt Gerard me terug naar Trepail. Dan loop ik terug naar Chalons-en-Champagne, waar het hotel is.

Marijke en Conny

Maar nu eerst champagne, proost!