Egbert loopt naar Rome, dag 11!

Van Hastière is Egbert vandaag naar Mazée gelopen en het voelt alsof hij op de filmset van ‘De Helaasheid der dingen’ terecht is gekomen. Hij omschrijft het als één groot onvriendelijk raar dorp. Klinkt dus niet echt super aantrekkelijk voor onze pelgrim.

Vanavond slaapt hij met Cis in een Chambre d’Hotes. Dat is een sjieke omschrijving voor een kamer huren bij een dorpsbewoner thuis. In het huis kunnen ze verder van niks gebruik maken, in het dorp is niks, zelfs geen supermarkt dus ze hebben nog even lekker 3 kilometer extra gewandeld vandaag op zoek naar eten. Gelukkig heeft Cis een gasbrandertje bij zich, dus ze kunnen vanavond wat koken in hun Chambre d’Hotes. Klinkt allemaal wat ellendig misschien maar dat is heus niet zo hoor; Egbert voelt zich goed en heeft het gezellig met Cis. Wèl is hij de rare Belgische dorpjes waar hij nu door loopt een beetje beu dus morgen probeert hij een lange etappe te maken en de grens met Frankrijk te passeren. Het doel is Rocroi.

Laat je maar niet teveel meeslepen in dat gekke dorp Egbert en hou jij je kleren wel aan?