Egbert loopt naar Rome, dag 10!

Vanochtend is Egbert vroeg vertrokken vanuit Dinant met een medepelgrim: Cis uit Utrecht. Zij gaat naar Santiago en is erg aardig, het levert fijne gesprekken op. Morgen lopen ze nog een dagje samen. De tocht ging vandaag over heuveltjes door een bos. Egbert heeft 22 kilometer gelopen, via Walsourt naar Hastiere waar hij vanavond in een blokhut slaapt. Dit is het domein van meneer Petit die op een heuvel langs de Maas woont.

Morgen loopt hij naar Mazee, daarna door naar Rocroi. Dat wordt meteen de eerste stop in Frankrijk. Het leven als wandelaar bevalt Egbert prima. Wel is het soms lastig om ergens zomaar op de bonnefooi heen te gaan, maar dit gaat vast wennen.

Wij zijn in ieder geval ontzettend trots op Egbert, hij zit al op dag 10 en heeft al veel kilometers gemaakt. We hopen dat mensen alsnog besluiten deze heldendaad te gaan belonen en hem gaan sponsoren!